Over Barbara Baan, projectcoördinator

‘Oorspronkelijk’ kom ik uit de filmwereld. Ik heb een audiovisuele opleiding gedaan en vanuit daar ben ik terecht gekomen bij een productiebedrijf voor commercials. Het is een bureau dat alles regelt voor het tot stand komen van een commercial. De regisseur maakt een verhaal, kiest de juiste mensen en de juiste locatie. Hier moet alles voor georganiseerd worden. En laat dat nou hetgeen zijn wat ik het állerleukste vind!

Tijd voor wat anders

Na meer dan 20 jaar op filmsets te hebben gestaan vond ik het tijd voor wat anders. In een magazine zag ik een artikel over verkoopstyling voorbijkomen. ‘Echt wat voor mij’, dacht ik. ‘Nu kan ik mijn creatieve kant aanboren’. Ik heb 7 jaar huizen ingericht voor de verkoop en ik vind het nog steeds heel leuk om te doen. Althans, het creatieve gedeelte. In die tijd was ik op zoek naar samenwerkingen, naar onderdeel van een team zijn. Ik kreeg dit maar niet uit mijn hoofd, want daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik besloot mijn passie te volgen!

Barbara Baan | ProjectKameleon

Tijd voor wat anders

Na meer dan 20 jaar op filmsets te hebben gestaan vond ik het tijd voor wat anders. In een magazine zag ik een artikel over verkoopstyling voorbijkomen. ‘Echt wat voor mij’, dacht ik. ‘Nu kan ik mijn creatieve kant aanboren’. Ik heb 7 jaar huizen ingericht voor de verkoop en ik vind het nog steeds heel leuk om te doen. Althans, het creatieve gedeelte. In die tijd was ik op zoek naar samenwerkingen, naar onderdeel van een team zijn. Ik kreeg dit maar niet uit mijn hoofd, want daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik besloot mijn passie te volgen!

Mijn passie

Dingen organiseren is mijn tweede natuur, hier zit mijn passie. Ik hou ervan om met verschillende mensen samen te werken en verschillende partijen bij elkaar te brengen. Ik wil ergens bij horen, onderdeel zijn van een team, samen projecten oppakken en dit tot een goed einde brengen.
Stap voor stap ben ik op zoek gegaan naar hetgeen wat echt bij mij past, wat zit als een jas. En dat is het coördineren van projecten.

Barbara Baan ProjectKameleon 3

Mijn passie

Dingen organiseren is mijn tweede natuur, hier zit mijn passie. Ik hou ervan om met verschillende mensen samen te werken en verschillende partijen bij elkaar te brengen. Ik wil ergens bij horen, onderdeel zijn van een team, samen projecten oppakken en dit tot een goed einde brengen.
Stap voor stap ben ik op zoek gegaan naar hetgeen wat echt bij mij past, wat zit als een jas. En dat is het coördineren van projecten.

Geen gewone projectcoördinator...

... maar een ProjectKameleon! Ik opereer in dienst van het projectteam en spreek de taal van zowel de teamleden als de mensen van hogerhand. Hierdoor schakel ik moeiteloos in situaties en verbind ik mensen in alle lagen van de organisatie. Geen baasje, maar gewoon lid van het team!

Kennismaken?

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken en sparren over migratie-, verbouwings- of verhuisprojecten binnen je organisatie? Ik maak graag kennis met je!

Bel 06 26 538 638 of mail naar contact@projectkameleon.nl voor het maken van een afspraak voor een kennismaking.