Projectkameleon | Contact

Krachtige projectcoördinator nodig?

Laten we een afspraak maken

Laten we vrijblijvend kennismaken met een bak koffie en sparren over een kantoorverbouwing, migratie van software, zakelijk verhuizen of een nieuwe inrichting van je bedrijfspand. Bel of mail me voor het maken van een afspraak.

BBIE20230928_kam_0017-min compressie

Contactgegevens

ProjectKameleon
Barbara Baan

Emmastraat 27
3262 SE Oud-Beijerland

06 - 26 538 638
contact@projectkameleon.nl

Fotograaf: Bianca de Bie

Contactformulier

Project kick-off

een goede projectstart met alle teamleden

Een goed begin is het halve werk. Tijdens de kick-off stel ik – op basis van kwaliteiten – een krachtig projectteam samen. Ik zet alle poppetjes op de juiste plek voor een goede basis. Dit doe ik zodat iedereen optimaal kan presteren, alle neuzen dezelfde kant op wijzen en het project op tijd en binnen het gestelde budget opgeleverd kan worden.

Project step-up

projectcoördinatie met doelen en resultaat

Aan de slag! Ik deel het project op in hapklare stukken, oftewel in fases. Per fase wordt er een doel bepaald, dat aan het eind van de fase voltooid moet zijn. Dit geeft ons tevens de ruimte voor een evaluatiemoment per fase. Gedurende de looptijd van het project blijf ik ten alle tijden betrokken als lid van het team.

Project cool down

afronding met taakverdeling na project

Natuurlijk laat ik je aan het einde van het project niet zomaar los, want hier begint het echte werk pas! Om het (verander)proces in goede banen te leiden maak ik een duidelijke taakverdeling. Zo zorgen we er samen voor dat het proces landt en omarmd wordt door de gehele organisatie.

Project check-up

controle of het werkt en optimaal verloopt

Na afronding van een traject check ik áltijd of het loopt zoals gewenst en of het proces al geland is. Loop je tegen dingen aan? Zijn er bepaalde blokkades? Heb je mijn hulp nog nodig? In de project check-up wordt alles gefinetuned wat we in de vorige fases op touw hebben gezet. Zie het als nazorg vanuit mijn rol als projectcoördinator.